Menut

1.1.2020 alkaen

Keittiömme suunnittelee mielellään tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti. Valittava myös pöytiin tarjoiltuja menuja. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Buffetit valmistamme minimissään 30 henkilön ryhmille.

Buffet 1

à 46 €

Laternan leipää (L)
Vihreää maalaissalaattia  (L/G)
Kauden kasviksia  (L/G/VEG)
Ceasarsalaattia (L)
Kvinoasalaattia (L/G/VEG)
Possun niskaa ja pikkelöityä punakaalia(L/G)
Kylmäsavustettua lohta ja tsatzikia (L/G)

Härän flank steak ja rosmariinikastiketta  (L/G)
tai/ja
Lohta ja ruohosipulismetanaa (L/G)

Pääruoat tarjoillaan tryffeliperunapyreen kanssa.

Valittavana myös Nyhtökaurawokki (VEG)

Pannacottaa ja karpaloa (L/G)
Kahvi/Haudutettu tee

Menu kahdella pääruoalla  54 e.

Buffet 2

à 42 €

Laternan leipää (L/VEG)
Kvinoasalaattia  (L/G/VEG)
Vihersalaattia kauden kasviksista (L/G/VEG)
Kanaa cabonata(L/G)
Kurpitsalaattia (L/G/VEG)
Sipulisilliä (L/G)

Yön yli haudutettua porsaan niskaa, perunakakkua ja valkosipulikastiketta (L/G)

Omenapiirakkaa ja vaniljaa (L)
Kahvi/Haudutettu tee

Vegaaninen buffet

à 39 €

Laternan leipää (VEG)
Kauden kasviksia (G/VEG)
Tomaatti-basilikasalaattia (G/VEG)
Ceasarsalaattia (VEG)
Kvinoasalaattia (G/VEG)
Tofua ja sumakia (G/VEG)

Nyhtökaurawokkia (VEG)

ja/tai

Laternan falafelia ja tahinia (G/VEG)

Kookospannacotta (VEG)
Kahvi/Haudutettu tee

Menu kahdella pääruoalla 46 e.