fbpx
la 9.11.24

Jukka Nissinen // Nikita Titov

JUKKA NISSINEN // NIKITA TITOV

Jukka Nissinen soittaa arkielämän ja sen ilmiöiden äärellä liikkuvaa suomenkielistä folk-rockia. Nissisellä on taito tehdä elämän perusasioista helposti lähestyttäviä kappaleita, joiden tarkempi kuuntelu paljastaa usein monitasoisia merkityksiä.

Nissisen musiikki on otettu hyvin vastaan myös kriitikoiden toimesta. Esimerkiksi Helsingin Sanomat kuvasi arviossaan Nissisen luovuuden, havainnointikyvyn, verbaalisuuden ja heittäytymisen tekevän hänestä riemastuttavan elämän, tapahtumien ja minuuden kuvaajan. Soundi-lehti puolestaan arvioi Nissisen musiikkia erikoisella tavalla tavalliseksi, joissa vanhat hyvät jutut muovataan hienosti täysin uudeksi ja omaksi.

Ahkerasti ympäri Suomea keikkailevan Nissisen laajaan kappalekirjoon kuuluvat esimerkiksi kappaleet ”Suomalaiset tarjoo kahvit”, ”Hetken kukka” ja ”Bändit hajoo”.
“Kaikki hitit vedetään ja kovimmat uutuudet”. Laternassa Jukka esiintyy toimivasti soolona.

Nikita Titov

Hämypoppii, gootti-fiilistelyy, alternative rokkii… Nikita Titov on indie-rockin ja kamaripopin saralta ammentava helsinkiläinen muusikko, joka kysyy, että uskotko saatananpalvojiin. Menneiden vuosikymmenten pop-sävelet sekoittuvat unenomaisiin ja tarttuviin melodioihin. Laternassa kuullaa soolokeikka.

klo 21 Nikita Titov
klo 22 Jukka Nissinen

Liput ennakkoon 16e, ovelta 18e.

Laterna on avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02 (keittiö auki ke-to klo 22, pe-la klo 24 saakka).

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

Yksityistilaisuuksien ja erikoistoiveiden osalta ota yhteyttä laterna@laterna.fi