fbpx
Ravintola Laterna Tampere logo

ravintola

koe laternan uniikki tunnelma

Tampereen vanhimpiin kuuluva ravintola Laterna sijaitsee ydinkeskustassa osoitteessa Puutarhakatu 11. Upean jugendtalon toisessa kerroksessa avautuu oma maailmansa, jossa vuosikymmenten kerrostumat yhdistyvät tässä hetkessä elävään kulttuuriin.

Vuonna 2024 Laterna avattiin jälleen iltaravintolana yli 10 vuoden tilausravintolajakson jälkeen. Vanhaa kunnioittaen tehdyssä sisustusremontissa näkyy niin paikallisten taiteilijoiden kädenjälki kuin kierrätyssisustus. 

Taitelijaravintolanakin aiemmin tunnettu Laterna on toiminut vuosien varrella niin hotellina kuin sotasairaalana – tutustu alla olevasta linkistä lisää ravintolan värikkääseen historiaan!

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö on mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

yksityis­tilaisuudet

Pienempiä tilaisuuksia varten Laternasta löytyy 12 henkilön Sillanpää kabinetti. 

Aukioloaikojemme ulkopuolella Laterna on varattavissa joustavasti erilaisiin tilaisuuksiin. Ohjelmisto huomioiden ravintolasalia pystymme varaamaan kokonaan tai osittain erilaisiin juhliin ja tilaisuusiin.

Kysy rohkeasti tilavarausta laterna@laterna.fi

Ravintola Laterna Tampere0627