Laternan friteeratut perunat runollisella suutuntumalla & piparjuurimajoneesilla
Rapeat kauraleipätikut & lempeän tulista Srirachamajoneesia
Päivän keitto & perunarieskaa - kysy lisää tarjoilijalta (tai soittajalta)
Kolme herkullista vegaanista minibliniä punasipulin, smetanan ja suolakurkun kanssa valitsemallasi täytteellä: caviart (v) / savulohimousse / lohenmäti
Juustopiirasta, kaksi vaihtuvaa juustoa, kalamataoliiveja, paahdettua paprikaa ja Laternan hilloketta
Paahtopaistia, ilmakuivattua kinkkua, juustopiirasta, kalamataoliiveja, paahdettua paprikaa ja Laternan hilloketta
Ruokaisat, avoimet leipämme ovat saatavilla pyydettäessä myös gluteenittomina
Mehevä haukimurekepihvi, pikkelöityä kurkkua, marinoitua kaalisalaattia & sitrusmajoneesia ruisleivällä
Mureaa paahtopaistia, marinoitua kaalisalaattia & piparjuurimajoneesia perunarieskalla
Mausteista quornia, rapeaa kikhernettä, marinoitua kaalisalaattia & Srirachamajoneesia perunarieskalla
Lämmin ja mehevä porkkanakakku vaniljavaahdolla ja granolalla
Käsintehty tryffeli
L = Laktoositon / G = Gluteeniton / V = vegaaninen
Tervetuloa ruokailemaan keskiviikosta lauantaihin ilman pöytävarausta. Ruokalistaltamme löydät pientä suolaista niin seurustelun kuin laatujuomien oheen. Ruokatilaukset tehdään pöytänumerolla baaritiskiltä ja tarjoillaan pöytiin.
Laterna muistetaan myös vappubrunsseistaan, ja nyt ilolla jatkamme tätä perinnettä vappupäivänä 1.5.24! Brunssipöytä notkuu klo 12-19. Varauksia otamme koko ajalle, ja paikalle saa tulla yksin kaksin tai kaksinkymmenin.
Brunssin hinta 39e per vappunenä.
Varaukset: 040 712 6667 / laterna@laterna.fi / @laternatampere somekanavien inboxit
Varauksesi astuu voimaan, kun saat meiltä vahvistusviestin. Ohjelmisto voi vaikuttaa varauksiin.
Laternasta löydät kattavan valikoiman oluita, viinejä ja drinkkejä unohtamatta laadukkaita alkoholittomia vaihtoehtoja.
Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu legendaarinen Holipompeli, jota valmistetaan edelleen samalla salaisella reseptillä kuin ravintolan alkuaikoina.
Keittiö avoinna ke-to klo 22 ja pe-la 24 saakka