fbpx
la 16.11.24

Laternative: Lasten hautausmaa//minkki

LASTEN HAUTAUSMAA DUO

Kouvolalaisbändin biisinkirjoittajat kitaristi Tuomo Mannonen ja laulaja Kristiina Vaara esittävät Lasten Hautausmaan tuotantoa akustisesti. Mukana myös hyvin valikoituja covereita läheltä ja kauempaa, Hautuumaan kosketuksella.
Lasten Hautausmaa on julkaissut viisi albumia ja kaksi EP:tä. Yhtye valmistelee paraikaa kuudetta pitkäsoittoaan.

MINKKI

Ensimmäisen pitkäsoittonsa 8.11.julkaiseva Minkki laittaa Laternan lamput välkkymään. Minkin musiikki tuo syksyn kylmään pimeyteen kesäyön lämmön ja psykedeelisinä sykkivät diskovalot. Rockiahan tässä soitetaan, mutta Minkki ei onneksi osaa lukea genresääntökirjaa. Laulu on inhimillisesti läsnä, kitarat ulvovat lujaa mutta lämpimästi, rumpukoneesta jauhautuu tummaa paahtoa. Soundi on täynnä elämää vaikka käsiteltävät teemat ovat kuolemanvakavia. Biisit tarttuvat kuulijan korvaan kuin purkka Adrew Eldritchin mustaksi värjättyyn tukkaan.

21 Lasten Hautausmaa duo
22 Minkki

Liput ovelta 14e
Laternative-klubi tarjoilee tiivistä tunnelmaa ja aitoa meininkiä genrerajat ja henkselit paukkuen.

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02 (keittiö auki ke-to klo 22, pe-la klo 24 saakka).

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

Yksityistilaisuuksien ja erikoistoiveiden osalta ota yhteyttä laterna@laterna.fi