fbpx
Ravintola Laterna Tampere logo
pe 1.3.24

8 BITS HIGH

Tamperelainen, vuonna 2002 perustettu 8 Bits High on maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen kokoonpano. Trio tuottaa musiikkinsa käyttäen äänenlähteinä ainoastaan Commodore 64 -kotitietokoneita. Yhtye ei kuitenkaan tyydy ainoastaan pätemään retrotekniikalla, sillä musiikki kestää tarkastelua omillaankin. 8 Bits High soittaa raakaa, mutta tanssittavaa electroa, jossa kuuluu vaikutteita mm. punkista, teknosta ja housesta. 

Viime vuodet 8 Bits High on ollut aktiivisempi kuin koskaan, jonka tuloksena loppuvuodesta 2023 ilmestyi bändin neljäs albumi System Disk IV. Edellisen Hi-Score levyn teemana olivat videopelit, mutta koska elämä ei ole vain ”fun and games” ja Exceliä ja Passeliakin tarvitaan, on uuden levyn teemana hyötyohjelmat. Levy ilmestyy vinyylinä, kasettina ja cd:nä, julkaisijana Helsinkiläinen If Society sekä Static Records Tampereelta.

Laterna on avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02 (keittiö auki ke-to klo 22, pe-la klo 24 saakka).

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

Yksityistilaisuuksien ja erikoistoiveiden osalta ota yhteyttä laterna@laterna.fi