fbpx
Ravintola Laterna Tampere logo
pe 7.6.24

Mara Balls levynjulkkarit + Zangoma

MARA BALLS – VIRTAA-LEVYNJULKKARIT+ Zangoma

Mara Balls – Virtaa

Rakastettu outolintu Mara Balls julkaisee hitaasti kypsyneen neljännen studioalbuminsa Virtaa kesän 2024 korvalla. Lauluntekijä, kitaristi-laulaja Mattila toivoo levyn välittävän virtaa; ”Jokainen meistä käy läpi omaa taisteluaan sen lisäksi, että ympärillä kuohuu sodan kauhut. Ihminen toistaa samoja virheitä vuosisadasta ja tuhannesta toiseen; kaatuu ja nousee taas. Tämän levyn teemat kietoutuvat ihmisyyteen, anteeksiantoon ja läsnäoloon. Ne ovat kannattelevia voimia jokapäiväisessä eloonjäämiskamppailussamme. Todellinen haaste on ymmärtää ja hyväksyä kaiken katoavaisuus, jotta voimme (silti ja siksi) antautua täydesti elämän ihmeelliseen virtaan.”

VAROITUS! Tulevilla levynjulkaisukeikoilla virtaa hiki, kyyneleet ja rakkauden voimavirta!

—-

Zangoma

Zamrock on musiikki tyylilaji joka syntyi sambiassa 60- ja 70-luvun taitteessa. Näihin aikoihin länsimaalainen rock’n’roll ja proge oli rantautunut sambiaan. Paikalliset muusikot imivät länkkärimusasta vaikutteita ja lisäsivät siihen omia rytmejään ja mausteitaan. Näin syntyi zamrock.

Zangoma  on uusi suomalais-sambialainen bändi joka on ottanut tehtäväkseen tuoda zamrockin tälle vuosikymmenelle.

Dynaamisilla soittajilla ja vahvalla solistilla varustettu yhtye vie sinut maailmaan josta et halua tulla takaisin. History in the making!

Kokoonpano:

Waina Kolomwe (laulu)

Ville Salonen (kitara & laulu)

Riku Pirttiniemi (basso & laulu)

Miikka Heikkinen (rummut)

Mara Balls klo 22

Zangoma klo 21

Liput tulee myyntiin pian!

Laterna on avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02 (keittiö auki ke-to klo 22, pe-la klo 24 saakka).

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

Yksityistilaisuuksien ja erikoistoiveiden osalta ota yhteyttä laterna@laterna.fi