fbpx
Ravintola Laterna Tampere logo
pe 8.3.24

Janne Masalin & Kuosit

Aiemmin slaavipunkkia, jazzia ja autotallirokkia sotkeneen Tundramatiksin ja 13-henkisen marssivan torvibändin Bad Ass Brass Bandin solisti Janne Masalin julkaisi soolodebyyttinsä “Yhdessä olemme alasti” helmikuussa 2020 (Roihis Musica). Singleistä “On yö” päätyi YleXin radiosoittolistalle, “Gospel sumun keskellä” voitti Radio Suomen Levylautakunnan ja “Tuuliajolla” soi tiuhaan mm YleXillä, Radio Helsingissä ja Bassoradiossa. Kulkutaudista huolimatta Masalin soitti parikymmentä keikkaa soolona ja bändillä sekä teki kuorokonsertin Paavalinkirkossa 30-henkisen Lempikuoron solistina.

“Kuoseja” (2/2023 Roihis Musica) on Masalinin tuottama vapaa ja vallaton kakkoslevy. Levyn biisit rakentuvat notkeista biiteistä, rokkaavasta livesoitosta ja hokemista. Aiemman levyn herkkä runopoika lensi biojätteeseen ja tilalle astui hulvattomampi Masalin. Hilpeyden ja empatian välillä keinuvat tekstit ja tematiikka pysyvät pitkälti samoina, mutta nyt assosiaatioketjut yhdistyvät aiempaa vapaammin. Kakkoslevyllä kuuluu selkeämmin myös Masalinin tausta esitys- ja elokuvaäänisuunnittelijana.

Harvemmin keikkailevassa bändikokoonpanossa on Masalinin laulun, kitaran ja hanurin lisäksi kitaristi Lauri Kallio (Pambikallio, Jimi Tenor), basisti Jarno T. Karjalainen (Ismo Alanko Säätiö, Kaihon karavaani) sekä rumpali Aleksi Kinnunen (Serot). Bändikeikoilla teknot ja synat on sovitettu tykisti räimivälle rokkibändille, jossa kaikki laulaa. Totaalista liveä!

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02 (keittiö auki ke-to klo 22, pe-la klo 24 saakka).

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

Yksityistilaisuuksien ja erikoistoiveiden osalta ota yhteyttä laterna@laterna.fi