fbpx
Ravintola Laterna Tampere logo
pe 29.3.24

Paavo Kässi duo

Paavo Kässi on tamperelainen laulaja-lauluntekijä, jonka kohtalokkaan runollisissa lauluissa soivat rytmi, rock ja repivä rakkaus. Yhdessä kitaristi Tuomas Räisäsen kanssa esiintyvän Kässin lauluissa juurimusiikin verevyys kohtaa folkista ja zenbuddhalaisesta taiteesta ammentavan kauneuden. Sinooperintummina hehkuvat kappaleet kertovat yöhön kätkeytyneistä suudelmista ja särkyneistä sydämistä, joiden taustalla kaikuvat Räisäsen ja Kässin väkevän aistikkaat kitarat.

Ympäri Suomea keikkaillut Kässi on esiintynyt Hulda Huiman, M:n, Mikko Sarvanteen, Lätsän, Tuhkan ja Klara LaFleurin kaltaisten indietaitajien sekä Arttu Seppäsen ja M. A. Nummisen avantgardistisen ArtMan-duon kanssa. Viime syksynä Kässiltä ja hänen Takaoven mies -yhtyeeltään ilmestyi ”Loimuava kuu” -musiikkivideo, jonka toteutuksesta vastasi poikkitaiteellinen, Flow-festivaalillakin esiintynyt performanssiyhteisö ja Kalevi Suopursun vetämä VHS-klubi. Kaksi pitkäsoittoa julkaissut Kässi työstää bändinsä kanssa uutta levyä, jolta kuullaan kappaleita myös Laternan keikalla.

Narikkamaksulla sisään 4e

Laterna auki klo 16-02 (keittiö 24)

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02 (keittiö auki ke-to klo 22, pe-la klo 24 saakka).

Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi ravintolaan: laterna@laterna.fi / 040 040 5180

Yksityistilaisuuksien ja erikoistoiveiden osalta ota yhteyttä laterna@laterna.fi